Seppä syntyessään vai kurssitettu yrittäjäksi?

Tuoreen yrittäjän ansiot kiteytyvät erikoisosaamiseen. Vanhempi konkari on kerännyt ajan ja kokemusten myötä mittavan arsenaalin tietoja ja taitoja, jotka sävyttävät koko toimintaa. Se ei ole leuhkimisen aihe, vaan sujuvan asiakaspalvelun ohella se syy, miksi asiakkaat yhä uudestaan haluavat asioida juuri tämän yrittäjän kanssa.

Yrittämisen oppii parhaiten käytännössä. Koulutuksista haetaan tarpeellinen tieto tai taito jonkin akuutin ongelman ratkaisemiseen ja ammattitaidon täydentämiseen. Joku väittää syntyneensä yrittäjäksi. Mutta eipä hätää noviisit, yrittäjäksi voi myös kasvaa.

anna-silja.suutarinen@y-lehti.fi

Julkaistu 09/2007        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa