Seppä syntyessään vai kurssitettu yrittäjäksi?

Tuoreen yrittäjän ansiot kiteytyvät erikoisosaamiseen. Vanhempi konkari on kerännyt ajan ja kokemusten myötä mittavan arsenaalin tietoja ja taitoja, jotka sävyttävät koko toimintaa. Se ei ole leuhkimisen aihe, vaan sujuvan asiakaspalvelun ohella se syy, miksi asiakkaat yhä uudestaan haluavat asioida juuri tämän yrittäjän kanssa.

Yrittämisen oppii parhaiten käytännössä. Koulutuksista haetaan tarpeellinen tieto tai taito jonkin akuutin ongelman ratkaisemiseen ja ammattitaidon täydentämiseen. Joku väittää syntyneensä yrittäjäksi. Mutta eipä hätää noviisit, yrittäjäksi voi myös kasvaa.

anna-silja.suutarinen@y-lehti.fi

Julkaistu 09/2007        
J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa