Suomen Logoterapiainstituutti tarjoaa myös työhyvinvointi- ja vuorovaikutuskoulutuksia

Paremmat eväät elämälle logoterapiasta

Kun ihmisen on paha olla, on kohdattu menetyksiä ja kohtaloniskuja, pitkäkestoinen psykoterapia ei välttämättä ole paras ratkaisu. 1970- ja 80-luvun taitteessa Suomeen rantautunut logoterapia katsoo tulevaisuuteen ja kehottaa ihmisiä mieluummin tavoittelemaan niitä valinnanmahdollisuuksia, mitä on jäljellä kuin syventymään ongelmien alkusyihin. Logoterapian kehittäjä, wieniläinen neurologi ja psykiatri Viktor E. Frankl oli itse menettänyt koko perheensä keskitysleirillä.

- Logoterapia auttaa ihmistä löytämään elämälleen tarkoituksen ja tehtävän sekä ottamaan vastuuta omasta elämästään, tiivistää Suomen Logoterapiainstituutti Oy:n toimitusjohtaja Liisa Kosonen-Sundberg. – Logoterapia ja -filosofia keskittyvät ihmisen henkisen kasvun tukemiseen: uskomme, että yksilö pystyy vaikuttamaan elämäänsä omalla asennoitumisellaan.

Suomen Logoterapiainstituutti perustettiin vuonna 2003 ja siinä on 36 osakasta. Sitä ennen ryhmä oli toiminut yhdistyshengessä. – Järjestämme pitkä- ja lyhytkestoisia logoterapiakoulutuksia sekä jatko- ja täydennyskoulutusta valmistuneille logoterapeuteille. - Yrityksille olemme varsinkin Itä-Suomessa järjestäneet räätälöityjä koulutuksia, joiden teemoina on ollut mm. työhyvinvointi, työssä jaksaminen, elämäntaito ja vuorovaikutus. Vastaavanlaisia koulutuksia on tarkoitus järjestää täällä Turun seudullakin, Kosonen-Sundberg kertoo. Turusta etsitään yritykselle myös sopivampia tiloja, joissa voisi pitää koulutuksia ja vastaanottoja.

Logoterapiainstituutissa oli jo ehditty miettiä Varsinais-Suomen Yrittäjiin liittymistä, kun sieltä otettiin yhteyttä. – Toivomme saavamme jäsenyydellä lisää tunnettavuutta ja yrittäjäjärjestön palveluja haluamme myös käyttää, toimitusjohtaja Kosonen-Sundberg sanoo. –ap.


Luonto on logoterapialle tärkeä voimavara, sanoo Liisa Kosonen-Sundberg.


Julkaistu 11/2007        
J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa