Turun Osuuskaupan ja elintarvikeyrittäjien yhteistyöstä hyviä kokemuksia

Viime toukokuussa aloitettu Turun Osuuskaupan ja varsinaissuomalaisten elintarvikeyrittäjien lähiruokaprojekti on poikinut hyviä tuloksia. Mukana olevat yritykset ovat saaneet uusia jakelupisteitä ja oppineet sovittamaan kaupan näkökulman entistä paremmin yritystoimintansa suunnitteluun.

Maaliskuussa päättyvän projektin ydintavoitteena on tehdä pilot-malli kaupan ja yritysten yhteistyökumppanuuden kehittämisestä ja lähiruoan menekin edistämisestä. Mukana on kahdeksan lähiruokaa tuottavaa yritystä, Turun Osuuskaupan päivittäistavaroiden osto- ja valikoimapäällikkö Jukka Laurén sekä LounaFood. Projektia on toteutettu erilaisten teemojen ympärille rakennetuilla työpäivillä.

Lähiruokaprojektissa mukana olevat yritykset ovat Airiston Herkkukala Oy, Asellus Oy, J & J Herkku Ky, Koskimäen Mehustamo ja Marjamo Ay, Piipanoja Ky, Taru Suominen Oy, Tmi Arja Naumanen ja Tmi Saariston Leipä.


Julkaistu 01/2008        
Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa