Kokoustarjoilu sisältää kevyttä ja pienen yllätyksen

Radisson SAS Marina Palacen ravintolapäällikkö Santtu Kiilillä on selkeä visio onnistuneesta kokouksesta. – Meillä pidetään ainakin tuhat kokousta vuodessa. Jos tarvitsemme 10 askelta onnistuneeseen toteutukseen, otamme niistä 7 jo ennen tapahtumaa.

Tilaisuuden onnistumiseksi järjestäjän on tiedettävä henkilömäärä, tilaisuuden luonne, luennoitsijat, mitä tekniikkaa tarvitaan, toivotut pöytämuodot, aikataulu, tauotus, allergiat tai muut erityisruokavaliot sekä laskutustiedot.

Vieraiden on hyvä päästä huokaisemaan ulos kokoustilasta. Toivottu tarjoilu on kevyttä ja terveellistä. Lounasbuffet palvelee parhaiten nopeimpia ja hitaimpia ruokailijoita. Lounaan yhteydessä jää aikaa puheluille ja pienelle lepohetkelle.

Alkoholia ei juuri tarjoilla. – Kuohuviini tai alkoholiton drinkki on paikallaan, jos juhlistetaan jotain. Esimerkiksi syntymäpäivänsankaria tai nimitystä. Myös perjantaikokous voi päättyä lasilliseen kuplivaa, Kiili kertoo.

Kun tilaisuuteen sisältyy jotain arkirutiinista poikkeavaa, ihmiset saavat mukavan elämyksen, ja poistuvat tyytyväisempinä.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 02/2008        

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa