Kivitasku uusii ilmettä ja ruokalistaa
Hotelli Kivitaskun keittiössä häärivät uudet voimat. Hotelli jatkaa Avainhotelli-ketjun hotellina, mutta vuodenvaihteesta saakka myös keittiön toiminta on ollut ketjun nimissä. Kivitaskun koko ravintola- ja liiketoiminta ovat nyt uudella omistajalla, porvoolaisella Ossi Pekkasella.
- Meitä on kolme kokopäiväistä työntekijää, ja me huolehdimme kaikista tehtävistä siivouksesta ruuanlaittoon. Olemme pyrkineet tekemään ruokalistaan muutoksia asiakkaiden toiveiden mukaan, hotellipäällikkö Katja Virtanen kertoo.
Virtasen mukaan asiakaspalaute on ollut positiivista ja kannustavaa. Se on helpottanut työlästä muutosvaihetta. Muuten uudet tuulet näkyvät asiakkaalle vain ruokalistassa ja uusitulla ilmeellä. Lounasaika alkaa varttia myöhemmin kuin ennen. Pieni pintaremontti jatkuu normaalin toiminnan ohessa.
![]() |
Hotellipäällikkö Katja Virtanen kertoo asiakkaiden huomaavan muutokset lähinnä uusiutuneessa ruokalistassa ja yleisilmeessä. |
Anna-Silja Suutarinen