Kivitasku uusii ilmettä ja ruokalistaa

Hotelli Kivitaskun keittiössä häärivät uudet voimat. Hotelli jatkaa Avainhotelli-ketjun hotellina, mutta vuodenvaihteesta saakka myös keittiön toiminta on ollut ketjun nimissä. Kivitaskun koko ravintola- ja liiketoiminta ovat nyt uudella omistajalla, porvoolaisella Ossi Pekkasella.

- Meitä on kolme kokopäiväistä työntekijää, ja me huolehdimme kaikista tehtävistä siivouksesta ruuanlaittoon. Olemme pyrkineet tekemään ruokalistaan muutoksia asiakkaiden toiveiden mukaan, hotellipäällikkö Katja Virtanen kertoo.

Virtasen mukaan asiakaspalaute on ollut positiivista ja kannustavaa. Se on helpottanut työlästä muutosvaihetta. Muuten uudet tuulet näkyvät asiakkaalle vain ruokalistassa ja uusitulla ilmeellä. Lounasaika alkaa varttia myöhemmin kuin ennen. Pieni pintaremontti jatkuu normaalin toiminnan ohessa.


Hotellipäällikkö Katja Virtanen kertoo asiakkaiden huomaavan muutokset lähinnä uusiutuneessa ruokalistassa ja yleisilmeessä.

Anna-Silja Suutarinen

Julkaistu 02/2009        
TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa