Palvelu kruunaa tai tuhoaa kokonaisuuden

Hyvän ravintolan määritelmä riippuu lähestymiskulmasta. Simo ja Kaija Reijonsaaren Gasthaus Pooki Uudessakaupungissa täytti juuri 24 vuotta, ja heidän mielestään tärkein kriteeri on sijainti.

- Millainen ravintola, mihin paikkaan, missä asiakkaat ovat, Simo Reijonsaari luettelee.

Pari kertoo, että hyvä ravintola on suunnattu mietitylle kohderyhmälle ja lähelle kuluttajia. Ravintola hintataso on määritelty ja se linjaa asiakassegmentin. Koko ajan on pidettävä mielessä, mitä asiakas haluaa.

- Me pyrimme hyvään keskitasoon, mutta meillä on mahdollisuus venyä, Simo Reijonsaari huomauttaa.

Palvelu ratkaisee. Jos ruoka on erittäin hyvää, mutta palvelu huonoa, asiakas äänestää jaloillaan. Ravintolakäynti on kokemus, jonka yksi elementti on ruoka.

- Kun asiakas astuu ovesta sisään, hänelle on tultava tunne, että nyt ollaan oikeassa paikassa, Kaija Reijonsaari kuvailee.

Tunteen synnyttää kokonaisuus, johon vaikuttavat puitteet, ruoka ja palvelu. Ravintolaa myydään ruualla, mutta palvelu on kahden ihmisen kohtaaminen.

Ravintoloitsijapariskunta käy itse mielellään muun muassa Levin Pihvipirtissä ja Helsingissä aasialaisia makuja tarjoilevassa Farangissa.


Simo ja Kaija Reijonsaari nostavat hyvän ravintolan tärkeimmäksi kriteeriksi sijainnin.


Julkaistu 01/2010        
Trans Aarnio Oy

Trans Aarnio Oy

Autokuljetuksia, Kuljetusliikkeitä, Maanrakennusala, Paalutustöitä, Rakentaminen

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa