Annos on taideteos

Intohimo valmistaa hyvää ruokaa maistuu lopputuloksessa. Annosta kootessa ei saa hosua vaan työ on tehtävä hartaudella ja rakkaudella. Se, että saa asiakkaan tulemaan toisenkin kerran, vaatii työtä.

Ravintoloitsija Pasi Taberman Loimaan Ankkuripaikasta sanoo, että hyvää ruokaa on se, mistä nauttii ja mistä maksaa mielellään. Asiakkaan on koettava tuote, ravintolakäynti, rahan arvoiseksi.

- Hyvän ravintolan tunnusmerkkejä ovat hyvä ruoka, viihtyisät tilat sekä ammattitaitoinen, välitön palvelu. Raaka-aineiden laatu ja tuoreus on oltava kohdallaan, siinä kohti hinta ei saa ratkaista, Taberman toteaa.

Ankkuripaikassa pyritään käyttämään lähiraaka-aineita, mutta kaikkea tarvittavaa ei aina ole saatavilla. Uusi työntekijä on ensin koeajalla, joka paljastaa, kuka tekee työtään antaumuksella.

- Vaihtuvuus on meillä ollut pientä, Taberman huomauttaa tyytyväisenä.


Julkaistu 01/2010        
J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa