Annos on taideteos

Intohimo valmistaa hyvää ruokaa maistuu lopputuloksessa. Annosta kootessa ei saa hosua vaan työ on tehtävä hartaudella ja rakkaudella. Se, että saa asiakkaan tulemaan toisenkin kerran, vaatii työtä.

Ravintoloitsija Pasi Taberman Loimaan Ankkuripaikasta sanoo, että hyvää ruokaa on se, mistä nauttii ja mistä maksaa mielellään. Asiakkaan on koettava tuote, ravintolakäynti, rahan arvoiseksi.

- Hyvän ravintolan tunnusmerkkejä ovat hyvä ruoka, viihtyisät tilat sekä ammattitaitoinen, välitön palvelu. Raaka-aineiden laatu ja tuoreus on oltava kohdallaan, siinä kohti hinta ei saa ratkaista, Taberman toteaa.

Ankkuripaikassa pyritään käyttämään lähiraaka-aineita, mutta kaikkea tarvittavaa ei aina ole saatavilla. Uusi työntekijä on ensin koeajalla, joka paljastaa, kuka tekee työtään antaumuksella.

- Vaihtuvuus on meillä ollut pientä, Taberman huomauttaa tyytyväisenä.


Julkaistu 01/2010        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa