Annos on taideteos

Intohimo valmistaa hyvää ruokaa maistuu lopputuloksessa. Annosta kootessa ei saa hosua vaan työ on tehtävä hartaudella ja rakkaudella. Se, että saa asiakkaan tulemaan toisenkin kerran, vaatii työtä.

Ravintoloitsija Pasi Taberman Loimaan Ankkuripaikasta sanoo, että hyvää ruokaa on se, mistä nauttii ja mistä maksaa mielellään. Asiakkaan on koettava tuote, ravintolakäynti, rahan arvoiseksi.

- Hyvän ravintolan tunnusmerkkejä ovat hyvä ruoka, viihtyisät tilat sekä ammattitaitoinen, välitön palvelu. Raaka-aineiden laatu ja tuoreus on oltava kohdallaan, siinä kohti hinta ei saa ratkaista, Taberman toteaa.

Ankkuripaikassa pyritään käyttämään lähiraaka-aineita, mutta kaikkea tarvittavaa ei aina ole saatavilla. Uusi työntekijä on ensin koeajalla, joka paljastaa, kuka tekee työtään antaumuksella.

- Vaihtuvuus on meillä ollut pientä, Taberman huomauttaa tyytyväisenä.


Julkaistu 01/2010        
Jappis Oy

Jappis Oy

Mainostoimistoja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa