Annos on taideteos
Intohimo valmistaa hyvää ruokaa maistuu lopputuloksessa. Annosta kootessa ei saa hosua vaan työ on tehtävä hartaudella ja rakkaudella. Se, että saa asiakkaan tulemaan toisenkin kerran, vaatii työtä.
Ravintoloitsija Pasi Taberman Loimaan Ankkuripaikasta sanoo, että hyvää ruokaa on se, mistä nauttii ja mistä maksaa mielellään. Asiakkaan on koettava tuote, ravintolakäynti, rahan arvoiseksi.
- Hyvän ravintolan tunnusmerkkejä ovat hyvä ruoka, viihtyisät tilat sekä ammattitaitoinen, välitön palvelu. Raaka-aineiden laatu ja tuoreus on oltava kohdallaan, siinä kohti hinta ei saa ratkaista, Taberman toteaa.
Ankkuripaikassa pyritään käyttämään lähiraaka-aineita, mutta kaikkea tarvittavaa ei aina ole saatavilla. Uusi työntekijä on ensin koeajalla, joka paljastaa, kuka tekee työtään antaumuksella.
- Vaihtuvuus on meillä ollut pientä, Taberman huomauttaa tyytyväisenä.