Ei mikään trendiravintola

Pizzeria Denniksen tavaramerkkinä on jo pitkään ollut perinteikkyys ja tuttuus.

- Suurin valttimme on, että emme ole mikään trendiravintola. Ravintola on vähän kuin oma olohuone, toimitusjohtaja Kim Rafkin sanoo.

Pizzeria Dennis on pitkänlinjan turkulainen perheyritys. Vappuna tulee kuluneeksi 35 vuotta ensimmäisen ravintolan avaamisesta. Tiedossa on ainakin juhlat henkilökunnalle.

- Asiakkaille keksitään varmasti myös jotain kivaa yllätystä, Rafkin lupaa.

Vuosien varrella Dennis on ehtinyt kokeilla ja olla monessa mukana. Nyt Dennis-ravintoloita löytyy Turun lisäksi Tampereelta ja Helsingistä. Lisäksi yrityksellä on Kaarinassa oma tuotantolaitos, jossa valmistetaan muun muassa kaupoista löytyvät Denniksen salaatinkastikkeet ja pizzapohjat. Uusimpana tuotteena Denniksen valikoimiin on tulossa Presidentin marinadi.

Yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos lopullisesti vuonna 2008. Kim Rafkin on ollut mukana pienestä asti; aluksi tiskissä, salissa ja tekemässä pizzoja ja myöhemmin Kaarinan tuotantolaitoksen johdossa.

- Minulle selvisi jo aika nuorena, että haluan jatkaa vanhempieni työtä. Olen enemmän tekijä kuin lukija, Rafkin kertoo.

Pizzeria Dennis Oy on ollut aikaisemminkin Turun Yrittäjien jäsen, mutta liittyi nyt uudestaan vuosien tauon jälkeen. Rafkin kertoo Turun Yrittäjien aktiivisuuden olleen jäseneksi liittymisen taustalla.

- Olen myös keskustellut asiasta yrittäjäystävieni kanssa ja he ovat olleet sitä mieltä, että on jokaisen velvollisuus olla mukana. Ja onhan se myös niin, että verkostoitumisessa on voimaa, Rafkin pohtii.

-eh

Julkaistu 03/2010        
Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa