Messukeskuksen uudet keittiö- ja ravintolatilat käyttöön
Juuri parahiksi ennen Valtakunnallisia Yrittäjäpäiviä valmistuu Turun Messukeskuksen ravintolatilojen uudistus. Mistään pienestä keittiörempasta ei ole kysymys, sillä budjetti on noin 3,5 miljoonaa.
- Urakoitsija on pysynyt hyvin aikataulussa, myyntipäällikkö Päivi Hoikkala Messukeskuksesta kiittää. Huhtikuussa otettiin jo käyttöön uutuuttaan kiiltelevät modernit keittiötilat, mutta 800 hengen ravintolasali on vielä rakenteilla.
- Olemme tästä kyllä kovin iloisia. Messukeskus on rakennettu yli 20 vuotta sitten, joten päivitys oli nyt jo ehdottoman tarpeellinen toimenpide. Saamme parannettua palvelutasoa nykypäivän tarpeita vastaavaksi.
Keittiötä varten on rakennettu täysin uudet tilat. Ravintolasali, joka on jaettavissa kahdeksi bankettisaliksi, tulee vanhan keittiön ja ravintolasalin tilalle. Messujen aikana sitä voidaan käyttää lounastarjoiluun.
- Valtakunnallisia Yrittäjäpäivien 2000 hengen iltajuhlaa sinne ei voi sijoittaa, vaan se tulee olemaan messuhallien puolella, huomauttaa Hoikkala. Yrittäjäpäivät ovat eräs vuoden suurimmista tilaisuuksista, sillä sen käytössä on kolme hallia, auditorio ja kokoustilat.
- Silloin yhden tapahtuman käytössä on kaikkiaan 13 000 neliötä, sillä tällaisessa tapahtumassa tarvitaan paljon erilaisia aputiloja, Päivi Hoikkala laskee.
![]() |
Päivi Hoikkala on iloinen messukeskuksen uuden keittiön varustelutasosta. Bankettiuunit mahdollistavat samanaikaisen ruokatarjoilun sadoille ruokailijoille. |
![]() |
Tässä padassa valmistuu isompikin soppa. |
–ap