Klassinen resepti puree aina

Kun tulee ensi kertaa Salon Seurahuoneeseen, on kuin astuisi johonkin määrittelemättömään vanhaan hyvään aikaan.

Talo on todellakin jo yli satavuotias ja se on sisustettu vanhaa kunnioittaen jo edellisen omistajan aikana. Nykyinen ravintoloitsija Risto Hämäläinen on vielä lisännyt paikan hillittyä porvarischarmia aina toiseen ja kolmanteen potenssiin.

- Ei tämä silti mikään museo ole, olemme pyrkineet luomaan tänne kodinomaisuutta. Tämähän on perheyritys, meidän perheestä on aina joku paikalla. Se on minusta tärkeää, Hämäläinen sanoo.

Tunnelmallinen ympäristö on toki merkittävä tekijä tässä reseptissä, mutta myös ravintolan tarjoomukset henkivät klassisuutta.

- Lounas meillä on ihan tavallista kotiruokaa hyvistä tuoreista aineksista, se on ruokaa tässä päivässä. Arki eroaa kuitenkin juhlasta. Illalla á la carte tarjotaan pellavaliinoilta, ja se on hyvin klassinen menu: muun muassa blinejä, Åminnen fasaania, palvihirveä, karitsaa…, Hämäläinen luettelee.

Hämäläisen perhe on pitänyt Seurahuonetta nyt kuusi vuotta.

- Tärkeää on, että täytyy uskoa siihen, mitä tekee. Sitä kautta on mahdollista, että muutkin uskovat siihen. Ei mitään poukkoilua sinne tänne, vaan brändistä täytyy pitää kiinni.

–ap

Julkaistu 0102/2012        
Jappis Oy

Jappis Oy

Mainostoimistoja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa