Me palvelemme, asiakas valitsee
Turun ravintolamaailman uusi tulokas, Stefan's Steakhouse Läntisellä Rantakadulla, tarjoaa pihvin aivan uudella reseptillä. Suomessa aiemmin tuntematon jenkkityyli on, että jokainen saa itse valita ainekset annokseensa: pihvin, kastikkeet ja lisukkeet omalta listaltaan, ja ihan omalla tyylillään.
- Päätuotteemme on pihvi, josta olemme ylpeitä. Liha on suomalaista tai vapaana kasvanutta kalifornialaista Black Angus –pihvikarjaa, minkä lisäksi on aina sesonkituotteita kuten vaikka peuraa, kertoo ravintolapäällikkö Pia Venäläinen selvästikin innoissaan.
- Tämä tuntui heti omalta. Alkuun meidän piti opastaa asiakkaita, mutta nyt kaikkien mielestä on tosi ihanaa, että pääsee itse miettimään millaisen annoksen todella haluaa.
Venäläinen on erityisen tyytyväinen siihen, että henkilökuntaa perehdytettiin ruoka- ja viinilistaan riittävästi ennen avajaisia.
- Se näkyy asiakaspalvelussa, että meillä on hyvä tiimi – ja siitä olemme myös saaneet hyvää palautetta asiakkailta.
Stefan's Steakhouse on Amerikan Top Chef -kilpailun finalistina tunnetun Stefan Richterin luomus, ja toinen laatuaan. Ensimmäinen Steakhouse avattiin Tampereelle viime keväänä, kolmatta ravintolapaikkaa etsitään parhaillaan.
-ap